fbpx

Vi vill att du och dina tänder ska vara ditt bästa jag - varje dag.

Vi gör det möjligt för dig att träffa tandläkare och tandhygienister – utan borrljud och på en plats som passar dig. Läs mer om hur ett besök hos oss på Dentme går till.

Trygg och säker

Ladda ner dentme-appen från App Store eller Google Play till din telefon och logga snabbt och säkert in med BankID.  Vårdnadshavare kan logga in med sitt egna Bank-ID och söka vård för barn.

Börja i rätt ände

Det är viktigt att stå på en stabil grund. Därför får du börja med svara på några frågor om din hälsa. Du får sedan fortsätta med att beskriva symptomen du upplever samt välja en tid som passar dig. Skicka med en bild om det gör det lättare för tandläkaren/tandhygienisten att göra sin bedömning.

Videosamtal direkt i mobilen

 Du bokar ett videosamtal genom appen. När det är dags kommer du att bli notifierad genom sms/notis direkt i telefonen. Tandläkaren och/eller tandhygienisten har då tagit del av informationen som du delat och är väl förberedd på att ta emot dig.  Precis som vanligt förs journal under besöket.

Efter besöket

Behandlaren ställer diagnos och hjälper dig med lämplig behandling. Om det bedöms vara lämpligt kan tandläkaren/tandhygienisten komma att ordinera läkemedel på recept eller skriva remiss till vidare vård. 

Efter besöket får du journalen och råden via email. Journalen finns även alltid tillgänglig i appen.

Tandvård till hands

Få rätt hjälp var du än är.

Skaffa appen

Håll din mobilkamera över QR-koden för att ladda ner Dentme till din telefon.

Bli kontaktad när vi lanserar!

Snart öppnar vi dörrarna för Sveriges mest tillgängliga tandläkare.