fbpx
cropped-Logo-min.png

Bli Sveriges mest omtänksamma arbetsgivare

Ta hand om dina medarbetares tandhälsa

Dentme är Sveriges enda tandläkare som erbjuder dig och dina medarbetare tandhälsa som förmån – och med över 20 år i branschen vet vi vad vi gör.

Kostnadsfri undersökning på klinik

Personer mellan 35 och 49 år gör färre rutinundersökningar hos tandläkaren – men fler akutbesök. Genom den årliga undersökningen till ett värde av 885 kr kan vi fånga upp och åtgärda begynnande skador hos dina medarbetare och på så vis förebygga smärta, onödiga tandläkarkostnader och frånvaro från arbetet!

Fri tillgång till tandläkare online

Våra legitimerade tandläkare och tandhygienister hjälper dina medarbetare med rådgivning direkt i mobilen – och om det behövs – hela vägen fram till remiss eller recept. Som företagskund är alla samtal helt kostnadsfria. PS. Den här tjänsten kan ni även använda till era barn!

Öppet 07.00-22.00

Våra tandläkare och tandhygienister finns tillgängliga varje dag mellan 07.00 och 22.00. Det innebär att dina medarbetare kan ringa oss efter jobbet, på lunchrasten eller under kvällstid för att få hjälpen direkt när de behöver den – utan att spendera en enda sekund av arbetstid i ett väntrum!

4,9

Användarbetyg

5/5

96%

Patientnöjdhet

5/5

En förmån som gör skillnad på riktigt

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för att berätta mer!

Bild på Humble Group logotyp