fbpx

Dentme – trygg tandvård direkt i mobilen

Vi gör det möjligt för dig att träffa erfarna tandläkare och tandhygienister direkt via mobilen eller surfplattan. Genom appen erbjuder vi patienter vård på lika villkor under större delen av dygnet, snabbt och effektivt.

Hos oss möter du människor som helhjärtat engagerar sig i tandvård som gör skillnad, för människors vardag. Med lyhördhet och erfarenhet tar vi oss uppdraget att förbättra munhälsan hos patienter, stora som små.

5/5

Genomsnittligt betyg för vår app: 4.9/5 

Ny teknik, modern vård.

Dentme visar vägen med nytänkande proaktiv tandvård som sätter dig i fokus. Tillsammans med legitimerade tandläkare och tandhygienister får du snabb tillgång till rätt information och vård. 

Vår ambition är att förenkla livet för dig och vi vill ses som det naturliga valet för lättillgänglig rådgivning kring din munhälsa. Med digital teknik gör vi det möjligt, oavsett tid och plats.

Tillgänglighet

Tandvärk eller andra tandproblem kan uppstå när man minst anar det. Viktigt är att då få bra och snabb hjälp. Dentme har öppet 07:00-22:00.

Rådgivning

En konsultation via Dentme är en snabb och enkel väg att få tips och vägledning till en friskare mun. Dentme erbjuder professionell rådgivning under flertalet av dygnets timmar.

Tandvårdsrädsla

Vi har lång erfarenhet av att ge god tandvård och hjälper dig med tandvårdsrädsla att känna dig trygg utan långa väntetider och stereotypa behandlingsrum.

Omsorgsplikt

Vi driver vår verksamhet långsiktigt, hållbart och ansvarsfullt. Det innebär att vi är transparenta och alltid tar stor hänsyn till den värdefulla relation vi har med dig som kund. Vi värderar ditt förtroende högt och arbetar därför kontinuerligt med att främja ett sunt kreditbeteende.