fbpx
Dentme - vi fyller tandläkarnas tidsbokning

Vi hjälper tandläkare fylla tidsboken

Digital tandvård är nytt på den svenska marknaden – men den digitala tandvårdsaktören Dentme har redan väckt uppmärksamhet i tandvårdsbranschen. Nu ansluter sig tandläkarkliniker över hela landet till deras partnernätverk. 

– Vi vill jobba med de bästa klinikerna i hela Sverige, säger David Kruse,
VD och
en av Dentmes grundare.

Dentme är med och bygger den svenska marknaden för digital tandvård från grunden. Förutom en app – där patienten kan få rådgivning, recept och remiss av tandläkare digitalt – hjälper de enskilda kliniker att öka takten i sin egen digitalisering. Genom att ansluta sig som partnerklinik till Dentme får man ta emot patienter som, efter en konsultation i deras app, bedömts behöva vidare vård. Dentme bokar då in ett besök på den klinik som ligger närmast patienten.

Alla tandläkarkliniker behöver fylla tidsboken, men långt ifrån alla är specialister på marknadsföring. Vi är både en professionell tandvårdsaktör och en förmedlingskanal för våra partnerkliniker, säger David Kruse.

Att digital tandvård fyller en tydlig funktion i samhället råder det inga tvivel om. Dentme uppger att ett flertal av deras patienter inte besökt tandvården på flera år, men genom den förenklade processen i appen har fler fått den vård de behöver.

– Dentme ska stå för trygghet och kvalitet för patienten genom hela resan. Tillsammans med våra partnerkliniker kan vi erbjuda både en förenklad och förbättrad tandvård där patienten upplever färre trösklar och får rätt hjälp snabbare. Digital tandvård är framtiden, säger David Kruse.  

Förutom privatpersoner ger Dentme även företag möjligheten att erbjuda tjänsten till sina anställda som en konkurrensfördel i den hårda kampen om kompetens på arbetsmarknaden. I kombination med appen erbjuds de anställda en årlig undersökning på en närbelägen partnerklinik.

Det innebär att den kliniken kommer få besök från en hel personalstyrka, säger David Kruse.

Visionen är att bli det starkaste varumärket i hela Sverige, och därefter på den internationella scenen. Bakom bolaget står Noel Abdayem (medgrundare och tandläkare), Hadi Ahmad (medgrundare, tandläkare och kliniskt ansvarig) samt David Kruse (medgrundare och VD).