fbpx

En attraktiv förmån för dina anställda.

Vi hör av oss inom en timme!

Fyll i formuläret nedan så kommer vi höra av sig till dig inom kort.

Bild på Humble Group logotyp

Le mer på jobbet!

Träffa tandläkaren när det passar dig

I vår app finns hjälpen tillgänglig alla dagar mellan 07:00-22:00. I erbjudandet ingår även en årlig undersökning på en tandläkarklinik nära dig.

Bli en attraktiv arbetsgivare

Med Dentme kan du erbjuda dina anställda en värdefull förmån som hjälper ditt företag att attrahera, motivera och behålla din personal. Med snabb tillgång till tandläkare får medarbetarna alltid den rådgivning de behöver i akuta skeden och den årliga undersökningen gör det möjligt att fånga upp och åtgärda begynnande skador i ett tidigt skede. 

Jobba förebyggande - minska frånvaro

Dina medarbetare kan snabbt och enkelt få kontakt med tandläkare utan att spendera värdefull tid i väntrum. Minska frånvaro till följd av tand- och munsjukdomar genom att de anställda får snabb tillgång till rådgivning med tandläkare när behovet uppstår och ge dem verktygen till att jobba förebyggande.

Kostnadsfritt för hela företaget

Vi erbjuder rådgivning digitalt med en legitimerad tandläkare utan en enda krona i samtalsavgift för företagskunder.

4,9

Användarbetyg

5/5

96%

Patientnöjdhet

5/5

Läs mer om tandhälsa som förmån:

Framtiden är här!

Dentme är ett modernt koncept som hjälper dina anställda till en bättre tandhälsa.

Konceptet innebär att man har tillgång till tandläkare via app på mobil/surfplatta under majoriteten av dygnets timmar för b la. lättillgänglig rådgivning kring egenvård, akuta besvär och en årlig undersökning på tandläkarklinik till en kostnad på 699kr/år/anställd.

Hela och friska tänder är viktigt för att vi ska kunna leva ett bra liv. Vi behöver våra tänder varje dag – när vi äter, skrattar och när vi pratar. Förebyggande åtgärder, god egenvård och regelbundna tandläkarbesök ger möjligheten att fånga upp och åtgärda begynnande skador i ett tidigt skede och minskar frånvaro till följd av tand- och munsjukdomar.

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte på att kontakta vår företagsavdelning på foretag@dentme.se.

Vi hör av oss inom en timme!

Fyll i formuläret nedan så kommer någon från oss att höra av sig till dig inom kort.